RFID rendszerek

az intelligens védelem

 
 

Mit jelent az RFID védelem?

Az RFID (Rádió Frekvenciás Azonosítás) rendszerek alatt az intelligens adathordozó címkék, azaz RFID tagek és a számítógéppel összekötött olvasók közötti térbeli kommunikációt értjük.

Napjainkban számos területen alkalmazzák ezt a technológiát, amelynek általános felhasználási feltételei adottak, de egy valós igény megvalósítása sok esetben egyedi fejlesztési igényeket indukál.

Korábbi rádió frekvenciás tapasztalatainkat felhasználva ötvözzük az RFID technológiát a hagyományos áruvédelmi megoldásainkkal, hogy sokoldalú RFID riasztó rendszerekkel, kiváló bolti lopásgátló rendszerekkel vértezhessük fel partnereinket.

Áruvédelem, készletgazdálkodás, raktározás, logisztika egy rendszerrel

Az RFID védelem adta lehetőségeknek köszönhetően eddig nem látott előnyökkel tudjuk áruvédelmi rendszereinket felruházni, biztosítva ezzel a még hatékonyabb védelmet partnereink részére.

A megfelelő adatbázissal összekötve a lehető legpontosabb nyilvántartást kaphatjuk termékeink vagy eszközeink mozgásáról állapotáról és hollétéről.
Az intelligens címkéket, az RFID tageket egyedi azonosítóval lehet ellátni, amelyeket a vevő antennák segítségével bármikor lekérdezhetők.

RFID rendszerek egyszerű felépítésének és nagy teljesítményének köszönhetően bármilyen környezetben megállják a helyüket, legyen szó üzlethelyiségről, ipari létesítményről vagy mezőgazdasági létesítményről.

RFID riasztók a legkülönbözőbb területeken

Legyen szó üzletek termékeinek védelméről, ipari környezetben való használatról vagy éppen egy-egy kulturális intézmény különböző tárgyainak megóvásáról, az RFID riasztók kényelmes és hatékony megoldást jelentenek. Az RFID technológia a hagyományos bolti lopásgátló rendszerekkel szemben minden pillanatban lehetővé teszi az RFID tagekkel megjelölt tárgyak monitorozását, így amíg az adott tárgy az antennákkal ellátott zónán belül van, nem lehet szem elől téveszteni.

Az RFID riasztók különleges előnyei:

  • E-mailes vagy sms-es riasztást is lehetővé tesznek
  • Az RFID kapuk diszkrét megjelenésűek, ezért nem zavarják a vásárlókat, illetve az intézmény látogatóit
  • Az RFID tagek használatával pontos statisztikák készíthetők az árumozgásról.

RFID kapuk vagy antennák?

Az RFID védelem lehetővé teszi a diszkrét, szinte láthatatlan termékvédelmet. Amennyiben kényes helyszínről van szó, esetleg olyan kulturális örökségi épületről, amelyet nem volna szerencsés elcsúfítani, az RFID kapuk nélküli technológiája fúrás nélkül, akár szőnyegként vagy kisebb antennák formájában segíti az áruvédelmet.

Az RFID védelem lehetővé teszi a diszkrét, szinte láthatatlan termékvédelmet. Amennyiben kényes helyszínről van szó, esetleg olyan kulturális örökségi épületről, amelyet nem volna szerencsés elcsúfítani, az elrejthető RFID kapuk fúrás nélkül, akár szőnyegként vagy kisebb antennák formájában is segíthetik az áruvédelmet.

Kérdése van a bolti lopásgátlókkal, az RFID védelemmel kapcsolatban?

AZ RFID riasztók előnyei

Távolság

Nagy távolságból való érzékelés. Intelligens címkéinket, az RFID tageket akár 10 méteres távolságból is képesek érzékelni antennáink.

Elrejthető

A klasszikus áruvédelmi antennákkal ellentétben RFID riasztókat szinte teljesen láthatatlanná tudjuk tenni.

Sokoldalú

Az intelligens címkék rendkívül sokoldalúak. Szemben az AM és RF bolti lopásgátlókkal fémen és más elektronikai eszközökön is megbízhatóan teljesítenek.

Moduláris

Az általunk forgalmazott bolti lopásgátlók modulárisak. Igény szerint bővíthetők további extra funkciókkal, kiegészítőkkel. Kézi keresőinkkel gyorsan, kényelmesen és hatékonyan derítheti fel eltűnt eszközeit.

Az RFID riasztókban rejlő speciális lehetőségek

RFID rendszerek egyszerű felépítésének és nagy teljesítményének köszönhetően bármilyen környezetben megállják a helyüket, legyen szó üzlethelységről, ipari létesítményről vagy mezőgazdasági létesítményről.

A megfelelő típusú RFID tag kiválasztásával a legkülönfélébb eszközök érzékelhetők akár több méteres távolságból is.

Az RFID rendszerek átlépték a lopásgátló kapuk és a vonalkód leolvasók határait!

 

Rendszereinket 100%-ban ügyfeleink igényeire szabjuk hardveresen és szoftveresen egyaránt, legyen szó állományvédelemről, kölcsönzésről, gyártásról, logisztikai feladatokról vagy termék nyomon-követésről! Megoldásainkhoz széleskörű szakmai támogatást biztosítunk!

Segítségre van szüksége?
Töltse ki az alábbi adatlapot és hamarosan jelentkezünk