Rólunk

Amennyiben többet szeretne megtudni rólunk, jó helyen jár.
Nézze meg, hogyan vált a Shopguard Magyarország vezető áruvédelmi szolgáltatójává.

aruvedelem.hu > Új utat nyitunk a biztonságtechnikában

Az aruvedelem.hu weboldal egy új kezdeményezés, mégis közel 30 éves szakmai tapasztalat áll mögötte. Cégünk a Shopguard Hungary Kft nemcsak értékesíti, telepíti és szervizeli az áruvédelmi berendezéseit, hanem szükség esetén oktatást biztosít és szakmai tanácsot ad a minél hatékonyabb rendszer felhasználás érdekében. Figyeljük a nemzetközi kereskedelmi trendeket, így fejlesztéseink által a legkorszerűbb termékeket kínáljuk partnereinknek. Büszkén vállaljuk hazai fejlesztési és gyártási hátterünket, amely a világ számos országában biztosítja immár több ezer üzlet árubiztonságát.      

Az ismeretlen eredetű hiányok elleni fellépés hatékony eszköze az elektronikus áruvédelem. Mi úgy gondoljuk, hogy egy megfelelő rendszer és koncepció kidolgozása magában hordozza a rövidtávon elérhető látványos eredményeket. Ehhez nélkülözhetetlen egy megbízható stratégia partner.      

aruvedelem.hu > árubiztonsági és értékesítést támogató rendszerek, kiegészítők 

Éppen ezért az aruvedelem.hu egy innovatív és szolgáltatásközpontú felület, amely közérthetővé teszi a bolti áruvédelem fogalmát, gyors információ cserére ad lehetőséget. Megkönnyíti a megfelelő a termék kiválasztását, felgyorsítja és leegyszerűsíti az esetleges beszerzési vagy megrendelési folyamatokat, legyen szó komplett áruvédelmi rendszer vagy biztonsági kiegészítő vásárlásról. Rendkívül rövid szállítási határidőket és a legjobb árakat biztosítjuk partnereink számára. 

Az áruvédelmi megoldások mellett természetesen számos értékesítést támogató rendszert tudunk ügyfeleinknek biztosítani. Árkijelző, ügyfélszámláló, kasszahívó/kijelző vagy üzlettér hangosítással kapcsolatos igényükkel is forduljanak hozzánk bizalommal.