Elemes belépés számlálók

A modern belépés számlálók segítségével egyszerűen kezelhetjük és feldolgozhatjuk a látogatók be- és kilépéséből kinyert adatokat. 3D dupla optikás technológiánknak köszönhetően akár tömeges belépések esetén is pontosan tudjuk meghatározni a belépők számát és útvonalát, ráadásul mindezt anélkül, hogy a gyerekeket és a bevásárlókocsikat számolnánk. Szeretné Ön is statisztikákkal ellenőrizni kampányai sikerét, és a lehető legtöbb módon hozzájárulni egy jó üzleti stratégia kialakításához? Válassza belépés számláló készülékeinket!

Többet szeretnél megtudni az elemes belépés számlálóról?

ELEMES BELÉPÉS SZÁMLÁLÓ TERMÉKISMERTETŐ >>

View:30/12/All/
Filter

Összesen 1 találat

 • Az árak megtekintéséhez kérem regisztráljon

  Az infrás elemes vevőszámlálóval napi szinten leolvashatja üzletet látogatottságát. Maximum 3-4 méter széles bejáratok lefedésére alkalmas. Az eszközöket pillanatok alatt lehet üzembe helyezni. Ajánlott 1-1,2 méter magasra telepíteni a számlálókat a lehető legpontosabb számoláshoz. A számok kumuláltan jelennek meg a kijelzőn.

  Amennyiben online is elérhető még pontosabb adatokhoz szeretne hozzájutni, illetve napi szintű automatikus email riportokra lenne szüksége, akkor a legújabb generációs 3 dimenziós optikai belépés számláló rendszerünket ajánljuk. Tudjon meg a a honlapunkon!

  Elemes vevőszámláló

  Az árak megtekintéséhez kérem regisztráljon
  Read more
  Villámnézet
Loading Loading...

All products loaded